Biopron FORTE
Doplněk stravy

Biopron FORTE

Speciální KOMBINACE S. BOULARDII, PROBIOTIK A PREBIOTIK.

259 Kč
Přidat do košíku
Na skladě.

Probiotikum nejen na cesty pro dospělé a děti již od 6. měsíce věku. 10 miliard CFU v denní dávce.

BIOPRONâ Forte, kombinuje výjimečnou probiotickou kvasinku Saccharomyces boulardii s kmeny rodu Lactobacilllus a prebiotiky. Čtěte, prosím, pozorně následující informace o produktu.
 
Charakteristika
BIOPRON Forte obsahuje speciální kombinaci probiotických bakterií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a probiotických kvasinek Saccharomyces boulardii doplněnou o prebiotické fruktooligosacharidy. Díky vysoké kvalitě surovin, použitým procesům a metodám balení je obsah probiotických kultur chráněn před vzdušnou vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy, což zajišťuje jejich životnost a aktivaci až v zažívacím traktu na místě určení. Speciální technologie zpracování zajišťuje odolnost obsažených bakterií vůči žaludečním i žlučovým kyselinám, které se tak dostanou neporušené až do tlustého střeva.

Použití

  • K doplnění střevní mikroflóry při / po prodělaném průjmu
  • Při změně stravovacích návyků a konzumaci rizikových potravin, např. při cestování
  • Vhodný pro dospělé a děti již od 6 měsíců
  
Hlavní složky
  1. Probiotika: jsou živé mikroorganismy, které, jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele (definice FAO/WHO, 2002).
Saccharomyces boulardii – vykazuje schopnost vázat na sebe bakterie a je velmi dobře tolerovaná.
  1. Prebiotika: jsou selektivně fermentované ingredience, které umožňují selektivní změny ve složení a/nebo aktivitě střevní mikroflóry, což má příznivý vliv na hostitelovo prospívání a zdravotní stav (definice Gibson, 2004).
 
Denní dávka obsahuje: množství/2 tob.
Probiotický komplex:
Saccharomyces boulardii
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
10x109 CFU*
 
Fruktooligosacharidy 144,0 mg
* CFU – počet živých mikroorganismů tvořících kolonie (colony-forming units)

Obsah tobolky: směs probiotik, želatina, fruktooligosacharidy, inulin, stearan hořečnatý (protispékavá látka), oxid titaničitý (barvivo)