Kristina, Heřmaničky:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou marťánci vegetariánské, tzn. neobsahují vejce, maso, želatinu, jakékoliv části mrtvých zvířat. Mohou obsahovat mléko, vejce, to nám nevadí, vegani nejsme. Děkuji předem za informaci.
5. 7. 2016 dne 11:19

Dobrý den,

gumoví Marťánci Gummies obsahují želatinu, která je z živočišných zdrojů.

tabletové formy Marťánků zase obsahují vitamín D3, který je důležitý pro imunitu dětí a který se také získává z živočišných zdrojů, zejména z ryb.

Přeji příjemný den

18. 7. 2016 dne 8:15