Otázka 37669

Odpovědi na vaše otázky:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou marťánci vegetariánské, tzn. neobsahují vejce, maso, želatinu, jakékoliv části mrtvých zvířat. Mohou obsahovat mléko, vejce, to nám nevadí, vegani nejsme. Děkuji předem za informaci.

Dobrý den,

gumoví Marťánci Gummies obsahují želatinu, která je z živočišných zdrojů.

tabletové formy Marťánků zase obsahují vitamín D3, který je důležitý pro imunitu dětí a který se také získává z živočišných zdrojů, zejména z ryb.

Přeji příjemný den

Dagmar Fröhlichová

ShopRoku 2014

 

Vytisknout


WALMARK, a.s., Oldřichovice 44, 739 61 Třinec, Česká republika, IČO: 00536016, DIČ: CZ699003348
Zápis v OR: u rejstříkového soudu v Ostravě, oddíl B, vl. č. 2501
Základní kapitál: 372 420 000,- Kč
Informace pro platbu kartou:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.