Doplněk stravy
ALAVIS™ MAXIMA CFM WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80 %
Doplněk stravy

ALAVIS™ MAXIMA CFM WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80 %

Vysoce kvalitní syrovátkový proteinový koncentrát 80 %. Díky vysokému obsahu bílkovin přispívá k růstu a rozvoji svalové hmoty. Snadno rozpustný, lehce stravitelný, chutný, s mléčnou vůní a nezpůsobující trávicí obtíže.

1095 Kč
Přidat do košíku
Skladem

ALAVIS™ MAXIMA CFM WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80 %

vysoce kvalitní syrovátkový proteinový koncentrát 80 %.
 

ALAVIS™ MAXIMA CFM WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80 % je bohatým zdrojem bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a k udržení normálního stavu kostí. Díky vysokému obsahu vápníku přispívá k normální činnosti svalů, k udržení normálního stavu kostí, k normálnímu energetickému metabolismu a podílí se na procesu dělení a specializace buněk.

Složení: Syrovátkový proteinový koncentrát 80% (z mléka - obsahuje mléčné bílkoviny a laktosu, 78,7 % bílkovin v produktu, 80 % bílkovin v sušině, obsah vápníku 228 mg - 28 % RHP). Bílkoviny přispívají k udržení a růstu svalové hmoty a zdravých kostí.

Výživové údaje na 100 g na 2 porce
(69 g – 6 odměrek)
% RHP*
na 2 porce
Energetická hodnota 1642 kJ/391 kcal 1133 kJ/270 kcal 14 %
Tuky 5,1 g 3,5 g 5 %
- z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g 2,1 g 11 %
Sacharidy 7,6 g 5,2 g 2 %
- z toho cukry 7,6 g 5,2 g 6 %
Bílkoviny 78,7 g 54,3 g 109 %
Sůl 0,8 g 0,6 g 10 %

* Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal). Balení obsahuje min 60 porcí (1 porce 34,5 g = 3 odměrky).

(2 porce=69 g=6 odměrek) 

RHP – referenční hodnota příjmu.

Minerály na 100 g na 2 porce
(69 g – 6 odměrek)
% RHP*
na 2 porce
Fosfor 290 mg 200 mg 29 %
Vápník 330 mg 228 mg 28 %
Draslík 370 mg 255 mg 13 %
Hořčík 40 mg 28 mg 7 %

*RHP = referenční hodnota příjmu minerálů

Bílkoviny 
Díky obsahu bílkovin přispívá k růstu a udržení svalové hmoty a udržení normálního stavu kostí.

Vápník přispívá k normální činnosti svalů, normálnímu energetickému metabolismu, udržení normálního stavu kostí a příznivě ovlivňuje dělení a specializace buněk.