Září 2005

Září 2005

Publikováno: 19.07.2018

Zobrazení: 5

Milí čtenáři,

v době, kdy začínalo léto, jsme pro vás připravovali nové číslo časopisu Klubu zdraví. Přemýšleli jsme, čím vás tentokrát potěšit, překvapit a možná i trochu poučit. Teď je na vás, abyste posoudili, zda se nám to povedlo. Budeme rádi, když nám pošlete své názory na časopis. Se zájmem vyslechneme, o čem byste si příště rádi přečetli, zda vám na stránkách něco nechybí, a vynasnažíme se, abychom vašim připomínkám v následujícím čísle vyhověli. Podle toho, kolik pochvalných dopisů nám posíláte, usuzujeme, že jste s našimi produkty spokojeni. Moc vám za tato psaní děkujeme. A co jsme pro vás přichystali? Například rozhovor s naší úspěšnou olympioničkou jachtařkou Lenkou Šmídovou, vyprávění zpěvačky a herečky Zory Jandové o tom, jak „potkala“ taiči, a svým nezaměnitelným humorem vás určitě pobaví populární moderátor Aleš Cibulka.

O tom, jak přítomnost psů pomáhá nemocným nebo handicapovaným lidem, se dočtete v článku o canisterapii. Také vám ukážeme, jak vypadají nové obaly našich přípravků, a přiblížíme jejich výrobu. V tomto čísle navíc zahájíme seriál o našich klubových lékárnách a představíme vám jednu z nich. Kromě toho samozřejmě najdete v časopise spoustu nových informací o doplňcích stravy, které pro vás vyrábíme.

A na závěr mi dovolte připomenout významné výročí, které naše firma nedávno oslavila. Právě před 15 lety zahájil Walmark svou činnost a postupně se vypracoval v respektovanou mezinárodní farmaceutickou společnost se šesti pobočkami. S odstupem času už můžeme říct, že bylo správnou volbou zaměřit se výhradně na oblast farmacie. Důkazem tohoto rozhodnutí a také historickým úspěchem firmy je získání certifikátu „Správné výrobní praxe“, který je základní podmínkou pro výrobu léků.

Přeji vám pevné zdraví, příjemné prožití babího léta a těším se na shledanou u příštího čísla časopisu Klubu zdraví Walmark.

Ing. Oto Toman
ředitel divize farmacie pro ČR

Obsah:

4 - Walmark na návštěvě - Zora Jandová
6 - Víte, že ... - Kaleidoskop zajímavostí
7 - O čem se mluví - Chraňme si své oči
8 - Dopisy
9 - Lékař radí - Jak se zbavit mateřského znaménka
10 - Walmark vylepšuje - Nové obaly výrobků
11 - Hlavně klid - Podzimní deprese
13 - Walmark pomáhá - Manželé Miksovi umí zdravě stárnout
14 - Zaujalo nás - Canisterapie - léčba psí láskou
15 - Léta běží - Prevence vzniku křečových žil
16 - Čtení pro maminky - Pitný režim u dětí
18 - Hvězdné nebe - Aleš Cibulka
20 - Co nás trápí - Problémy s prostatou
22 - Walmark na trhu - Kompletní vitamínová ochrana
23 - Novinky
24 - Tradice a věda - Čínská medicína
25 - Walmark představuje - Klubové lékárny
27 - Křížovka
28 - Rozhovor - Lenka Šmídová
30 - Klubové zprávy
32 - Walmark pro děti
34 - Horoskop - Co vás čeká a nemine...
35 - Tabulka bonusů

Stáhnout soubor:
kzw_2005-09 pdf | 3,2 MB