Poliaková Hana - pozdrav a dík :-)

Poliaková Hana - pozdrav a dík :-)

Publikováno: 31.03.2009

Zobrazení: 14

Zdravím v redakci !

Jako členka Klubu zdraví bych chtěla pochválit Váš časopis. Vždy se těším na horoskop a na stránku "Víte, že..." a kolikrát jsem něco z ní i vystřihla na nástěnku v práci. Poutavé je povídání s osobností a láká mě křížovka /opět posílám vyluštění/. Ke psaní mě zviklaly dopisy čtenářů a odběratelů Vašich produktů.

[pokračování]

Připojuji se tak se svým poděkováním za Vaše výrobky, kterých jsme též řadu vyzkoušeli. Syn baštil Marťánky, mamka Proenzi či ArthroStop na klouby, párkrát Denoxinal na očistnou kúru, Urinal a B-komplex, já Varixinal na žíly, Betabronz, GinkoPrim, Pupalku i Stresvit, když jsou žně a největší nápor na nohy a hlavně na nervy :-)). Jinak nedám dopustit na Spektrum vitamínů, které baštím od podzimních plískanic až po jarní únavu. Střídání teplot tak přežívám ve zdraví a hnedtak mě nějaká chřipka neskolí :-)).

Teď se dostávám do věku s takovými příznaky jako jsou návaly horka... a tak se chystám na další z Vašich supertablet, na Mabelle.  Asi jsem nějaký výrobek zapomněla jmenovat, který nám pomohl...

Ještě jsem chtěla moc poděkovat za věrnostní program. Nedoufala jsem, že bych někdy nastřádala tolik potřebné Wk..... a dočkala jsem se !  Povedlo se a já mohla synovi objednat cestovní tašku a froté osušku! Letos vychází a čeká ho nejen cestování a internát....tak jsem vybrala velice praktické dárky.

Ještě jednou za vše moc děkuji a přeji Vám mnoho úspěchů  /nejen/ v práci.

Krásné jaro celé redakci i výrobcům přeje  Hana  Poliaková z Doks.