Walmark již po páté podpořil SRDCE EVROPY.

Walmark již po páté podpořil SRDCE EVROPY.

Publikováno: 29.09.2008

Zobrazení: 21

Společnost Walmark a Město Třinec díky koncertu, který se konal v sobotu 27.9. na Náměstí Svobody v Třinci, podpořili zdravotně postižené.

Kromě partnerů mohli pomáhat i samotní návštěvníci tohoto pohodově laděného hudebního podvečera a večera. Jak? Zakoupením pamětního odznaku ve tvaru srdíčka.  Na pódiu letos již jubilejního ročníku se vystřídala řada interpretů např. Miro Žbirka, Tereza Kerndlová, Děda Mládek Illegal Band, Dorota Barová, Marcel Bárta, vítězové Werk Anděl 2008 a další.

Vybrané finanční prostředky poputují na konta Základní školy Masarykově ulici v Třinci, na rehabilitační stacionář – středisko Paprsek a denní stacionář Radost. Za Walmark předal dárkový šek výkonný ředitel Petr Turoň.

Společnost WALMARK byla založena v roce 1990. V roce 2001 byla firma transformována ze spol. s r.o. na akciovou společnost, která má aktuálně 8 akcionářů, tuzemských fyzických osob. V současnosti má jeden z nejmodernějších farmaceutických závodů v ČR. Je největším výrobcem doplňků stravy ve střední a východní Evropě.  Má dceřiné společnosti v 9 evropských zemích (Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko,  Ukrajina, Litva, Lotyšsko a Francie) a své produkty vyváží do dalších více než 2 desítek zemí světa.  V rámci svých filantropických aktivit se věnuje pomoci seniorům a rozvoji regionu Třinecka. Nově se chystá zřídit Walmark fond pro Třinecko.

V případě zájmu o další informace, prosím, kontaktujte:

Mgr. Kateřina Ondřejková
tisková mluvčí

tel.: +420724616501
e-mail: katerina.ondrejkova@walmark.cz

Walmark,a.s.
Oldřichovice 44
739 61 Třinec