První pomoc na akutní problém? Zkuste Urinal Akut!

První pomoc na akutní problém? Zkuste Urinal Akut!

Publikováno: 30.05.2008

Zobrazení: 3885

Urinal Akut pro akutní péči o močové. Zánět močových cest patří k nejčastějším onemocněním vůbec. Mužům se sice zcela nevyhýbá, ale trpí jím především ženy. Časté úprky na záchod jsou banální jen zdánlivě: onemocnění má sklon přejít do chronického stadia, nebo dokonce způsobit vážné problémy ohrožující ledviny.

Se zánětem močových cest má zkušenosti asi většina žen. Potíže začínají tím, že „musíme často“, pak se přidá bolest v podbřišku i řezavé pálení při močení. Některé nešťastnice tyto počáteční příznaky přehlížejí s tím, že „to přejde“. Mnohdy mají smůlu – potíže se vrací a horší se. Záněty močových cest a následně i případné potíže s ledvinami, způsobuje v drtivé většině případů (více jak 85%) bakterie Escherichia coli, které jsou běžně přítomné ve střevech každého člověka. Bakterie si můžeme představit jako armádu miniaturních záškodníků, které se vzhledem k anatomické stavbě ženského těla poměrně snadno dostanou do močového měchýře, usídlí se na sliznicích močového ústrojí a neuvěřitelně rychle se tam množí, až způsobí zánět.

První pomoc, jakmile u sebe zpozorujeme sebemenší příznaky podráždění močových cest, je velmi jednoduchá a účinná – Urinal Akut. Společnost Walmark, jakožto dlouhodobý leader na trhu urologických přípravků, nyní uvedl na trh tento naprosto revoluční preparát s absolutně nejvyšší koncentrací extraktu z brusinek velkoplodých. Doplněk stravy Urinal Akut je pomocníkem při náhlých a silných zánětech močových cest vyžadující okamžitý zásah prostřednictvím velmi silné a účinné péče. Pro přípravu tohoto produktu byly použity vybrané, speciálně pěstěné druhy brusinek z USA. Díky použití zcela nové patentované technologie zpracování brusinek formou extraktu  Hi-PACTM stačí pouze dvě tablety denně, které odpovídají příjmu 144 000 mg čerstvých plodů brusinek – až 10x koncentrovanější než běžné přípravky na trhu. Urinal Akut je navíc prvním produktem na českém trhu garantující množství 36 mg proanthokyanidinů (PAC) v denní dávce. PAC jsou vědecky ověřené látky*, které právě v této standardizované koncentraci pomáhají zabraňovat uchycení bakterií na stěnách močového ústrojí. PAC narušují fimbrie – řasy na povrchu bakterie E. coli, a tím způsobí, že tato bakterie není schopná přilnout ke stěnám močových cest a je pak odplavena močí z těla ven. Tím výrazně přispívají ke zdraví močového traktu. Urinal Akut je vhodný jak pro inkontinentní pacienty, tak diabetiky a těhotné a kojící ženy.

* Approval of Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments – AFSSA, December 3 2004, Afssa - Saisine n° 2003-SA - 0214.