TOP firemní filantrop 2007

TOP firemní filantrop 2007

Publikováno: 09.11.2007

Zobrazení: 3

Naše firma se v letošním roce opět zapojila do žebříčku TOP firemní filantrop 2007. Ten se letos konal pod záštitou amerického velvyslance v České republice, Jeho excelence Richarda W. Grabera, Předsedy Senátu Parlamentu ČR, Přemysla Sobotky, ministra zahraničních věcí ČR, Karla Schwarzenberga a Alexandra Vondry, místopředsedy vlády ČR pro evropské záležitosti.

Cílem tohoto žebříčku je přispět ke zvýšení propagace a kredibility tématu firemního dárcovství a společenské odpovědnosti firem. Do toho letošního ročníku se zapojilo 50 firem, které na veřejně prospěšné účely poskytly dohromady 758 milionů korun. V žebříčku, v němž se sleduje poměr darovaných prostředků k hrubému zisku, se Walmark umístil na skvělém 20 místě, a zanechal za sebou takové firmy jako jsou: Česká pojišťovna, a.s., Plzeňský Prazdroj, a.s. či Skupinu ČEZ, která zvítězila v žebříčku absolutního objemu darovaných prostředků. Jsme rádi, že jsme mohli pomoci.

www.donorsforum.cz

Walmark je TOP Firemní filantrop
01.12.2006

Walmark je TOP Firemní filantrop

Walmark se poprvé v loňském roce  zapojil projektem Společnost přátelská všem generacím do společenské odpovědnosti firem (CSR). Projekt má již za sebou několik dílčích úspěchů, ke kterým přibylo i čestné uznání Fóra dárců.

Přečtěte si více
Zobrazení: 28