Proenzi BodyFIX je patentovaný zdravotnický prostředek k úlevě od bolesti zad

Proenzi BodyFIX je patentovaný zdravotnický prostředek k úlevě od bolesti zad

Publikováno: 25.09.2015

Zobrazení: 144

Rychlá úleva od bolesti zad. Patentovaná zdravotnická pomůcka Proenzi BodyFIX je navržena tak, abyste Vaše záda drželi ve správné poloze. Díky tomu, že snižuje napětí ve svalech zad, Vám rychle pomůže od bolesti.

Osteopat Adam Dallison, který pochází z Velké Británie, se zabývá léčbou a zvládání bolesti v zádech od roku 1998 a je registrován u Generální Osteopatické Rady a britské Osteopatické Asociace.

Adam využívá zdravotní tejpování k léčbě a rehabilitaci zranění pohybového aparátu na své klinice. Brzy si však uvědomil, že tento způsob nemohou pacienti využívat při domácí léčbě. Chtěl si být také jistý tím, že jeho pacienti budou moci využívat výhody léčby tejpováním i po té, co opustí kliniku.

Po testování s jeho vlastními pacienty, Adam nakonec vyvinul BodyFix tak, jak ho můžete vidět dnes, který přináší všechny výhody tejpování v autentickém, inovativním a patentovaném designu. A to vše z pohodlí domova.

Proenzi BodyFIX

Úleva od bolesti a podpora zad po dobu až 48 hodin

Trojí účinek při úlevě od bolesti a podpora dolní části zad

proenzi BodyFix rychlá úleva od bolestirychlá úleva od bolesti
- okamžitě snižuje napětí, které způsobuje bolesti zad 

proenzi BodyFix prevence bolestiprevence bolesti
- bezpečně kontroluje veškeré pohyby zad 

proenzi BodyFix rychlá úleva od bolestilepší držení těla
- rychleji zlepšuje stav vašich zad tím, že se naučíte správnému držení těla

Proenzi BodyFIX je patentovaný zdravotnický prostředek, který může pomoci při 90% všech bolestí dolní části zad. Proenzi BodyFIX je klinicky navržen pro práci s vaším tělem, řeší základní příčinu vašich bolestí a zároveň učí, jak správně stát, sedět a ohýbat se, a tím dlouhodobě napomáhá udržovat záda zdravá.

Zdravotnický prostředek Proenzi BodyFIX je velký, měkký a samolepicí, se silnou podpůrnou strukturou. Díky společnému využití svých vlastností kontroluje pohyb, zatímco vám dopřává jistotu bezpečného pohybu.

Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii.
Proenzi BodyFIX  je registrovaný jako zdravotnický prostředek.

Proenzi BodyFIX přirozenou cestou stimuluje správné držení těla
02.07.2015

Proenzi BodyFIX přirozenou cestou stimuluje správné držení těla

V mnoha případech se jedná o následek nezdravého životního stylu, nedostatečného pohybu a nesprávného držení těla. Pokud si chcete ulevit od bolesti zad, je nezbytné cvičit a dbát na správný postoj. S fixací těla v ideální poloze tak, aby byl pohybový aparát zatížen co nejméně, vám pomůže inovativní novinka - patentovaná bederní ortopedická pomůcka BodyFIX. Díky unikátnímu anatomickému tvarování a vyztužení napomáhá správnému držení těla a zároveň ulevuje od bolesti zad. Je navržena tak, abyste ji mohli použít okamžitě v pohodlí domova bez asistence odborníka.

Přečtěte si více
Zobrazení: 107