Úplně jiná karamelka

Úplně jiná karamelka

Publikováno: 26.02.2013

Zobrazení: 14

Lahodná novinka CalciCube je nejlepší  volbou pro všechny, kteří potřebují doplnit vápník v těle.

Novinkou od Walmarku jsou CalciCube – lahodné měkké žvýkací karamelky obsahující vápník a další důležité vitaminy, které jsou nezbytné k udržení zdravých a silných kostí.

CalciCubeKaždá karamelka CalciCube obsahuje kombinaci vápníku a vitaminů D a K. Všechny tyto látky jsou zapotřebí pro udržení správné struktury a funkce kostí. Vitamin D navíc přispívá k řádnému vstřebávání vápníku a fosforu a zachovává optimální koncentraci vápníku v krvi.

Užití:

Doplněk stravy

Dospělí a děti nad 12 let 1 – 2 kusy denně / děti do 12 let 1 kus denně

Úspěšná trojice

  • Vápník

Minerál, který je nezbytný pro fungování základních procesů v lidském těle.
Tvoří až 2 % lidské tělesné hmotnosti. Vápník udržuje zdravé a silné zuby a je potřebný pro správnou činnost nervového systému a svalů.

  • Vitamin D

Říká se mu „sluneční vitamin" a v těle se tvoří, pokud je kůže vystavena ultrafialovému záření ve slunečním světle. Podporuje vstřebávání a zužitkování vápníku a fosforu v těle, je důležitý pro správnou stavbu a sílu kostí a zubů. Rovněž je důležitý pro řádné fungování imunitního systému.

  • Vitamin K

Látka, která přispívá k normálnímu procesu krevní srážlivosti. Správné fungování krevní srážlivosti je nezbytné ve chvíli, kdy dojde ke zranění a porušení cévních stěn. Vitamin K navíc pomáhá udržovat zdraví kostí.

Příznivý vliv vápníku a vitaminu D na kosti dospívajících dívek
25.01.2011

Příznivý vliv vápníku a vitaminu D na kosti dospívajících dívek

Doplňky vápníku a vitaminu D mohou podporovat zdraví kostí dívek procházejících pubertou a potenciálně snížit riziko osteoporózy v jejich pozdějším věku.

Přečtěte si více
Zobrazení: 71
Možné příčiny nachlazení? Nedostatek slunečního svitu a vitaminu D!
21.03.2023

Možné příčiny nachlazení? Nedostatek slunečního svitu a vitaminu D!

Vitamin D se v posledních letech těší nebývalé oblibě. Poptávka po doplňcích stravy s obsahem tohoto slunečního vitaminu stoupá zejména v chladných měsících, kdy jeho hladina v krvi může klesat. Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému a jeho nejdůležitějším zdrojem je sluneční záření, a právě to je důvod, proč bychom na jeho dostatečný příjem neměli zapomínat zejména v době, kdy je slunečních paprsků nedostatek.

Přečtěte si více
Zobrazení: 1051
Vápník snižuje riziko vzniku rakoviny
22.07.2004

Vápník snižuje riziko vzniku rakoviny

Bojíte se rakoviny tlustého střeva? Jezte vápník.Tak se dá zjednodušit závěr výzkumu, který provedla Kristin Wallaceová z Dartmouth Medical School v New Hampshiru. Zjistila, že doplnění stravy vápníkem může pomoci ochránit pacienty před polypy tlustého střeva.

Přečtěte si více
Zobrazení: 43