Získali jsme ocenění v soutěži ShopRoku 2012

Získali jsme ocenění v soutěži ShopRoku 2012

Publikováno: 27.09.2012

Zobrazení: 0

V září roku 2012 byly již popáté oceněny nejlepší a nejoblíbenější internetové obchody v soutěži ShopRoku. Stejně jako tomu bylo i v předchozích ročnících této soutěže, tak i letos byly vyhlášeny nejlepší internetové obchody ve svém oboru a to ve dvou kategoriích: Ceně kvality a Ceně popularity.

Soutěž ShopRoku si klade za cíl vyhlásit nejoblíbenější eshopy mezi internetovou veřejností a především najít kvalitní obchody, představit důležitost kvality poskytovaných služeb a spokojenosti zákazníků.

Cena kvality je cenou zákazníků. Je udělována na základě hodnocení skutečných zákazníků, kteří nakoupili v období od 1. 9. 2011 do 31. 8 2012 v jednom ze 7349 internetových obchodů zapojených do služby Ověřeno zákazníky nákupního rádce Heureka.cz. Tento rok o vítězích a finalistech všech 18 kategorií rozhodovalo 1 827 572 vyplněných dotazníků spokojenosti.

Cena popularity je cenou internetových uživatelů, kteří celý srpen 2012 hlasovali pro své nejoblíbenější e-shopy na stránkách www.shoproku.cz.  Celkem bylo uděleno 82 920 hlasů, ze kterých vzešel vítěz a 9 finalistů s největším počtem hlasů.

Soutěž pořádá společnost Miton Media a.s., provozovatel nákupního rádce Heureka.cz, který lidem radí při výběru produktů a ověřených obchodů ze všech oblastí nakupování.

Klub zdraví Walmark získal pro rok 2012 ocenění v obou kategoriích!

Děkujeme všem za podporu a hlasy!

ShopRoku 2012 | finalista kategorie Krása a zdraví

ShopRoku 2012 | finalista v ceně popularity

Klub zdraví Walmark finalistou v soutěži ShopRoku 2014
14.10.2014

Klub zdraví Walmark finalistou v soutěži ShopRoku 2014

V září letošního roku byly již pošesté vyhodnocovány nejlepší a nejoblíbenější internetové obchody v soutěži ShopRoku, kterou pořádá nákupní rádce a srovnávač cen Heuréka.

Přečtěte si více
Zobrazení: 3
Jeden za všechny – všichni za Walmark
09.10.2015

Jeden za všechny – všichni za Walmark

Tři mušketýři byli ve skutečnosti také čtyři – jako bratři Walachovi. Majitele Walmarku – Mariusze, Valdemara a Adama – (a jejich čtvrtého bratra Janusze, který jim na začátku podnikání pomáhal) ale spojuje se slavnými rytíři mnohem víc. Především čestnost, odvaha a schopnost vždy táhnout za jeden provaz. Díky těmto vlastnostem a potřebné dávce štěstí vybudovali během 25 let z Walmarku jednu z nejúspěšnějších farmaceutických firem ve střední a východní Evropě.

Přečtěte si více
Zobrazení: 111
Stáhněte si inspiraci pro vánoční mlsání s Walmarkem
15.12.2017

Stáhněte si inspiraci pro vánoční mlsání s Walmarkem

Připravte si společně s námi například skvělý mandlový koňak nebo citronovo-rozmarýnové sušenky. Stahujte a nechte se inspirovat.

Přečtěte si více
Zobrazení: 7