Tekuté BRUSINKY – chutnají a pomáhají

Tekuté BRUSINKY – chutnají a pomáhají

Publikováno: 01.04.2012

Zobrazení: 58

Produkty řady Urinal jsou nejoblíbenější přípravky pečující o zdraví močových cest na našem trhu. Protože jsme zaznamenali poptávku zákazníků i po sirupové formě, přicházíme nyní s novinkou Urinal sirup.

Nový doplněk stravy Urinal sirup vhodně doplňuje ucelenou radu známých přípravků Urinal, jejichž posláním je péče o dobrý stav močových cest.

Novinka Urinal sirup obsahuje účinnou látku NutriCran®, koncentrovanou sušenou šťávu z brusinek Vaccinium macrocarpon, která pomáhá odstranit patogenní bakterie z močových cest a jejíž účinky jsou vědecky prokázané.

Urinal sirup pro péči o zdraví močových cestMnožství extraktu v maximální denní dávce (15 ml) přípravku Urinal sirup odpovídá minimálně 37 500 mg čerstvých brusinek, což je nejvyšší koncentrace brusinek v sirupové formě na českém trhu. Přípravek obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, které pomáhají chránit buňky a tkáně proti volným radikálům, a jeho velkou výhodou je široká možnost využití.

Pro dospělé, dospívající i děti

Sirupovou formu nového přípravku přivítají všichni, kdo nemohou nebo nechtějí polykat tablety či tobolky, a také všechny maminky dětí od jednoho roku výše. Novinka Urinal sirup je totiž vhodná i pro malé děti, a protože má velmi příjemnou chuť, děti ji neodmítají, naopak sirup ochotně polykají.

Z Urinal sirupu si také můžete připravit chutný a zdravý nápoj – stačí přidat odměřené množství do sklenice s vodou a dobře promíchat. 

Urinal sirup se dá užívat společně s antibiotiky, mohou jej bez obav užívat těhotné a kojící ženy, kvůli obsahu cukru ale není vhodný pro diabetiky.

Vitaminy a minerály mohou snížit riziko rakoviny močového měchýře
12.01.2010

Vitaminy a minerály mohou snížit riziko rakoviny močového měchýře

Zvýšený příjem vitaminu E může snížit riziko rakoviny močového měchýře o 35 procent, uvádí nová studie mezinárodního týmu výzkumníků. Závěry byly zveřejněny v Cancer Causes and Control a ukázalo se také, že karotenoidy, niacin, thiamin a vitamin D mohou snížit riziko rakoviny močového měchýře u starších lidí.

Přečtěte si více
Zobrazení: 269
Příčiny zánětu močových cest
03.12.2015

Příčiny zánětu močových cest

Zánět močových cest postihuje častěji ženy než muže, a to z důvodu odlišné anatomické stavby močového ústrojí. V České republice někdy prodělalo zánět močových cest 70 % žen a u 15 % se záněty vrací opakovaně.

Přečtěte si více
Zobrazení: 7269
Prevence zánětu močových cest
07.12.2015

Prevence zánětu močových cest

Zánět močových cest je potíž, která trápí mnohem častěji ženy než muže. Nejde o nijak závažné onemocnění, nepříjemné na něm však je, že se často vrací. Jak se zánětům vyvarovat?

Přečtěte si více
Zobrazení: 1897