Krása začíná uvnitř

Krása začíná uvnitř

Publikováno: 18.07.2011

Zobrazení: 36

Ženy dnes mají na výběr množství kvalitních kosmetických přípravků. Pro zdravý a krásný vzhled je ale ještě důležitější kosmetika podávaná zevnitř, která dodá tělu dostatek vitaminů, minerálů a dalších účinných látek.

Kompletní péče

Viaderm Complete patří mezi nutrikosmetické přípravky, které působí v hlubokých dermálních vrstvách, kde Pro pevnou, dobře hydratovanou pleť bez vrásekproblémy s vlasy, pletí a nehty vznikají. Proto jsou jeho účinky dlouhodobější a trvalejší.

Vlasy: Látky methionin, biotin a křemík pomáhají zlepšit objem vlasů, jejich sílu a pružnost a společně přispívají k omezení vypadávání vlasů a podporují jejich
opětovný růst.

Pleť: Výtažek z pupalkového oleje, křemík, niacin a zinek chrání buňky proti stárnutí, podporují pružnost kůže, hydrataci a redukují vrásky.

Nehty: Měď a methionin jsou nezbytné pro tvorbu nehtů, jejich pevnost a odolnost.

Doplněk stravy Viaderm Complete navíc obsahuje vitaminy A a E, které jsou významnými antioxidanty, které chrání organizmus proti volným radikálům a před stárnutím buněk.

Pro co nejlepší výsledky je doporučené dlouhodobé užívání, minimálně však 1 měsíc.
Užívají se 2 tobolky denně.
Lignany a zdravá, štíhlá žena
03.03.2009

Lignany a zdravá, štíhlá žena

Nová studie z Kanady potvrdila, že ženy užívající vyšší množství lignanů, a tudíž mají zvýšenou hladinu jejich metabolitů v krvi, mívají nižší body mass index a celkový podíl tělesný tuku.

Přečtěte si více
Zobrazení: 371
Proenzi BodyFIX přirozenou cestou stimuluje správné držení těla
02.07.2015

Proenzi BodyFIX přirozenou cestou stimuluje správné držení těla

V mnoha případech se jedná o následek nezdravého životního stylu, nedostatečného pohybu a nesprávného držení těla. Pokud si chcete ulevit od bolesti zad, je nezbytné cvičit a dbát na správný postoj. S fixací těla v ideální poloze tak, aby byl pohybový aparát zatížen co nejméně, vám pomůže inovativní novinka - patentovaná bederní ortopedická pomůcka BodyFIX. Díky unikátnímu anatomickému tvarování a vyztužení napomáhá správnému držení těla a zároveň ulevuje od bolesti zad. Je navržena tak, abyste ji mohli použít okamžitě v pohodlí domova bez asistence odborníka.

Přečtěte si více
Zobrazení: 107
Honí vás mlsná? Na vině jsou přemnožené kvasinky
09.06.2021

Honí vás mlsná? Na vině jsou přemnožené kvasinky

Znáte ten pocit, kdy byste za kousek čokolády zaprodali vlastní duši? A u jednoho čtverečku většinou nezůstane.

Přečtěte si více
Zobrazení: 3341