Klouby už bolet nemusí!
Publikováno: 18.05.2006
Zobrazení: 1297
Na základě vědeckých poznatků doložených klinickou studií působí MSM na klouby především protizánětlivě, čímž zmenšuje zejména bolestivost a pomáhá zlepšovat hybnost postižených kloubů. Navíc pomáhá chránit buňky kloubní chrupavky před dalším poškozením.
Příroda našla vlastní recept
Osteoartroza (OA) je nejrozšířenější forma kloubních potíží. Působení osteoartrozy na klouby se projevuje bolestivostí, ztuhlostí kloubů a jejich sníženou pohyblivostí. Tím také dochází k významnému omezení kvality života postižených.
Mezi nejúčinnější látky v boji s osteoartrozou patří glukosamin a chondroitin, přírodní látky, které jsou klíčovou složkou vysoce účinných kloubních preparátů. Účinky kombinace těchto přírodních látek byly potvrzeny v rozsáhlé klinické studii*, která prokázala pokles bolestivosti kloubů u skupiny pacientů se středně těžkou a těžkou osteoartrozou. Vedle glukosaminu a chondroitinu se však stále s větším úspěchem uplatňuje nová, moderní přírodní látka, nazývaná MSM. Na základě vědeckých poznatků doložených klinickou studií** působí MSM na klouby především protizánětlivě, čímž zmenšuje zejména bolestivost a pomáhá zlepšovat hybnost postižených kloubů. Navíc pomáhá chránit buňky kloubní chrupavky před dalším poškozením .
A to je také hlavní důvod proč je MSM zařazen jako významná součást špičkového preparátu PROENZI 3+ od společnosti WALMARK. Látky glukosamin, chondrointin a MSM obsažené v Proenzi 3+ tedy tvoří trojkombinaci velmi účinných látek vhodných v boji s kloubními potížemi.
Proenzi 3 je také vhodný k systematické předcházení vzniku kloubních potíží, zejména u kloubů nadměrně zatěžovaných (sport, obezita, apod.). Díky Proenzi 3+ tak Vaše klouby získají revoluční řešení té nejvyšší kvality.
Zvolte bezbolestný pohyb, zvolte PROENZI 3+
* Clegg D. et al. New England Journal of Medicine 2006; 354: 795-808
** Hasegawa T. Suppressive effect of methylsulfonylmethane (MSM) on type II collagen-induced arthritis in DBA/1J mice. Jpn Pharmacol Ther 2004;32(7):421–7.