Spokojení uživatelé Urinalu

Spokojení uživatelé Urinalu

Publikováno: 08.03.2007

Zobrazení: 9

Urinal pro péči o močové cestyNa základě anketního dotazování uskutečnění agenturou Respond & Co , které probíhalo od 30. 1. do 28. 2. 2007, a jehož se zúčastnilo celkem 1292 členů Klubu zdraví Walmark, bylo s přípravkem Urinal spokojeno celkem 97,3 % uživatelů .

Z celkového čísla 97,3% dokonce 22,5% uživatelů hodnotí svoji zkušenost jako velmi spokojen. Z tak vysoké spokojenosti se rekrutuje i názor na cenu výrobku, o které si myslí tři čtvrtiny respondentů, že je přiměřená.

K větší míře spokojenosti pak dochází především u těch, kteří užívali Urinal pouze jednou za posledních 12 měsíců (62,0%) a především u těch, kteří Urinal užívali krátkodobě po dobu pouze jednoho týdne (22,8%).

Skoro pětina uživatelů poznala účinek již do dvou dnů od začátku užití, přes 50% pak maximálně po třech dnech. Celkem 92,6% respondentů pocítila účinek maximálně po 5 dnech užívání.

Velmi zajímavým údajem je více než 50% rozhodnutí koupit si Urinal na základě shlédnuté reklamy.

Vysokou spokojenost s Urinalem dále respondenti potvrzují i ochotou koupit si Urinal znovu, kdy tuto myšlenku potvrdily dvě třetiny uživatelů.

Kompletní výsledky naleznete na www.kzw.cz nebo www.walmark.cz v sekci produktů – Urinal – v části ke stažení.