Muži věří Prostenalu

Muži věří Prostenalu

Publikováno: 30.01.2007

Zobrazení: 32

Prostenal s Perfect ComplexemPodle průzkumu agentury Respond & Co, jehož se zúčastnilo celkem 1118 mužů, členů Klubu zdraví Walmark, si přípravek Prostenal s PERFECT COMPLEXEM oblíbilo 95,2 % uživatelů. (kompletní výsledky naleznete na www.prostenal.cz v části "ke stažení")

Doplněk stravy Prostenal s PERFECT COMPLEXEM byl speciálně vyvinut pro muže. Hlavní složkou přípravku je extrakt z rostliny Saw Palmetto doplněný o karotenoid lykopen a výtažek z kopřivy dvoudomé. Obsah a poměry těchto tří aktivních látek byly stanoveny na základě ověřených dávek a zajišťují komplexní a účinnou péči o prostatu.

Podle výsledků průzkumu je většina zákazníků s účinky Prostenalu s PERFECT COMPLEXEM spokojená, někteří jsou dokonce velmi spokojeni. Velká část se k Prostenalu znovu vrací. Více než polovina z dotázaných odpověděla, že užívá přípravek déle než měsíc, většinou v dávkách odpovídajících množství jedné tablety denně.

Jak vyplývá z průzkumu, ke kladnému hodnocení Prostenalu® s PERFECT COMPLEXEM mezi zákazníky přispívá i přiměřená cena, kterou uživatelé považují za odpovídající vzhledem ke kvalitě výrobku a vysoké spokojenosti s jeho účinky.

Zajímavé je také zjištění, jak se muži o Prostenalu dozvěděli... Buď se pro jeho užívání rozhodli sami na základě reklamy, nejčastěji televizní, nebo, a to hned na druhém místě, dali na radu své manželky. Mnoho z dotázaných také odpovědělo, že si Prostenal® s PERFECT COMPLEXEM koupili po té, co jim o příznivých účincích přípravku řekli kamarádi nebo jim ho doporučil lékař či lékárník.