Štíhlá i po čtyřicítce

Štíhlá i po čtyřicítce

Publikováno: 06.06.2014

Zobrazení: 115

Kolem dvaceti let nebývá problém udržet si štíhlou postavu. Obtížnější je to po čtyřicítce. Pomoci muže Bellasin 40+.

Po čtyřicítce řada žen pozoruje nepříjemné přibývání na váze, přestože mají pocit, že příliš nezměnily své stravovací a pohybové zvyklosti. S přibývajícím věkem ale ženský organizmus produkuje méně hormonu estrogenu a progesteronu, a právě tyto změny mohou způsobovat nepříjemné příznaky, jako jsou návaly horka, poruchy koncentrace, únava, změny nálad a poruchy spánku

V důsledku toho se metabolizmus zpomalí, což vede k zadržování vody v těle, zvýšení tělesné hmotnosti a zvýšenému ukládání tuku v rizikových partiích.

Speciálně pro ženy

Doplněk stravy Bellasin 40+ je speciálně určený ženám po čtyřicítce. Obsahuje fytoestrogeny z červeného jetele a sóji a adaptogeny z rozchodnice v kombinaci s termogenními látkami z guarany, zeleného čaje a L-karnitinu.

Guarana napomáhá k lepší kontrole hmotnostiGuarana se běžně používá k podpoře metabolizmu tuku, což , extrakt ze zeleného čaje s EGCG (epigallocatechin gallát) přispívá k oxidaci tuku.

Bellasin 40+ obsahuje také nezbytný vitamin D a vápník pro pevné kosti.

Krása začíná uvnitř
18.07.2011

Krása začíná uvnitř

Ženy dnes mají na výběr množství kvalitních kosmetických přípravků. Pro zdravý a krásný vzhled je ale ještě důležitější kosmetika podávaná zevnitř, která dodá tělu dostatek vitaminů, minerálů a dalších účinných látek.

Přečtěte si více
Zobrazení: 36
Lignany a zdravá, štíhlá žena
03.03.2009

Lignany a zdravá, štíhlá žena

Nová studie z Kanady potvrdila, že ženy užívající vyšší množství lignanů, a tudíž mají zvýšenou hladinu jejich metabolitů v krvi, mívají nižší body mass index a celkový podíl tělesný tuku.

Přečtěte si více
Zobrazení: 367
Bakterie v těle: jaká je jejich úloha?
19.09.2023

Bakterie v těle: jaká je jejich úloha?

Už Hippokrates říkal, že základ zdravého fungování organismu začíná ve střevě. Dnes už je vědecky ověřeno, že právě střevní mikrobiota může ovlivňovat funkce všech systémů našeho těla.  Jak o střevní mikrobiotu pečovat a podpořit její rovnováhu a celkové zdraví? Téma, které je pro mnohé aktuální zejména s příchodem podzimu, v období vystavení organismu zvýšené zátěži.

Přečtěte si více
Zobrazení: 1738